Witaj na - forum medyczne portalu iLekarze.pl.
Możesz tu poszukać porady lekarza, m.in. laryngologa, ginegkologa, stomatologa, neurologa, bądź innego specjalisty, porozmawiać o chorobach, lekach, zdrowiu, znaleźdź odpowiednią dietę. Zapraszamy do dyskusji na tematy zdrowia i urody na forum medycznym iLekarze.pl.
Diety, odchudzanie, odżywianie forum
Znajdujesz się w: iLekarze.pl » Forum » Fora tematyczne » Diety, odchudzanie, odżywianie » badania Forum
» Odpowiedz
Fora tematyczne » Diety, odchudzanie, odżywianie (574)
Witaj na forum poświęconym dietom, odchudzaniu i odżywianiu!
Na poniższym forum znajdziesz informacje i porady o dietach, sposobach odchudzania oraz zdrowym odżywianiu. Uzyskasz tu informacje na temat jedzenia, prawidłowego odżywiania. Zadawaj pytania i szukaj odpowiedzi u dietetyka o np. dieta w cukrzycy, dieta dla kobiet w ciąży, dieta dla karmiących matek irp.. Dowiesz się również jak zdrowo, bezpiecznie i szybko schudnąć, co zrobić aby nie dopuścić do efektu jojo! Zapraszamy do korzystania z forum!
Na poniższym forum znajdziesz informacje i porady o dietach, sposobach odchudzania oraz zdrowym odżywianiu. Uzyskasz tu informacje na temat jedzenia, prawidłowego odżywiania. Zadawaj pytania i szukaj odpowiedzi u dietetyka o np. dieta w cukrzycy, dieta dla kobiet w ciąży, dieta dla karmiących matek irp.. Dowiesz się również jak zdrowo, bezpiecznie i szybko schudnąć, co zrobić aby nie dopuścić do efektu jojo! Zapraszamy do korzystania z forum!
Autor
Wypowiedź
2011-05-25 19:55
badania
W zeszłym roku robiłam badania sanepidowskie ponieważ były mi potrzebne do pracy na wakacje. W tym roku idę do tej samej pracy ale niestety zgubiłam mają książeczkę. Wiem że muszę wyrobić nową jednak nie wiem czy od początku muszę przeprowadzać wszystkie badania od nowa czy wystarczą zeszłoroczne które mam w domu? Miałam robione badania kału, coś z krwią i tyle. Badania kału były dość drogie (ok. 90zł) dlatego chcę się dowiedzieć czy trzeba je co rok u powtarzać.
Dziękuję za odpowiedź.
Dziękuję za odpowiedź.
» Odpowiedz