Interpretacja wyników TSH forum - Endokrynolog - Forum medyczne

Dziś jest:Piątek, 21 lutego 2020, Imieniny: Eleonora, Feliksa

Witaj na - forum medyczne portalu iLekarze.pl.

Możesz tu poszukać porady lekarza, m.in. laryngologa, ginegkologa, stomatologa, neurologa, bądź innego specjalisty, porozmawiać o chorobach, lekach, zdrowiu, znaleźdź odpowiednią dietę. Zapraszamy do dyskusji na tematy zdrowia i urody na forum medycznym iLekarze.pl.

Endokrynolog forum

Znajdujesz się w: iLekarze.pl » Forum » Lekarze i specjaliści » Endokrynolog » Interpretacja wyników TSH Forum
» Odpowiedz

Lekarze i specjaliści » Endokrynolog (772)

Witaj na forum endokrynologicznym!

Na niniejszym forum znajdziesz informacje i porady forumowiczów na temat chorób endokrynologicznych. Uzyskasz informacje na temat działania gruczołów i hormonów, zaburzeń, przysadki mózgowej, tarczycy, nadnercza, jajników itp. Zadawaj pytania i szukaj odpowiedzi u endokrynologoa. Zapraszamy do korzystania z forum!

Autor
Wypowiedź

Motyl18 (1)

Offline

2019-11-19 11:02

Interpretacja wyników TSH

Witam proszę o interpretację wyników TSH 2,15 norma od 0,27-4,2 wynik z 20 września , TSH 1,21 wynik z 17 października , TSH 4,37 , FT3 6,14 norma 3,13-6,76 FT4 14,81 norma 12,0-22,0 .Mam 26 lat 4 miesiące temu urodziłam dziecko w ciąży przyjmowałam eutyrox odstawiony po porodzie od ponad miesiąca zle samopoczucie uderzenia gorąca, zimne stopy i dłonie , problemy jelitowe , uczucie drżenia wewnątrz ciała chudniecie mimo apetytu
» Link do posta » Zgłoś do moderacji

» Odpowiedz

Lekarze i specjaliści » Endokrynolog (772)

W serwisie: Ogłoszenia medyczne | Porady medyczne | Forum medyczne
Placówki zdrowia: Warszawa | Kraków | Wrocław | Poznań | Białystok | Łódź | Katowice | Gdańsk | Szczecin
iLekarze.pl: Komunikaty | Reklama w serwisie | Zostań redaktorem | Patronat medialny | Współpraca | Dla prasy i mediów | Napisz do nas
Nasze fora: Lekarz rodzinny | Alergolog Forum | Dermatolog Forum | Dietetyk Forum | Ginekolog Forum | Laryngolog Forum | Neurolog Forum | Psychiatra Forum | Psycholog Forum | Seksuolog Forum | Forum Stomatolog | Forum Urolog | Forum Okulista

Treści prezentowane w serwisie iLekarze.pl mają jedynie charakter edukacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić wizyty u lekarza.

© Copyright by iLekarze.pl, 2007-2020

Content