Piekący ból w prawym boku od łopatki w dół forum - Gastrolog - Forum medyczne

Dziś jest:Piątek, 18 stycznia 2019, Imieniny: Piotra, Małgorzaty

Witaj na - forum medyczne portalu iLekarze.pl.

Możesz tu poszukać porady lekarza, m.in. laryngologa, ginegkologa, stomatologa, neurologa, bądź innego specjalisty, porozmawiać o chorobach, lekach, zdrowiu, znaleźdź odpowiednią dietę. Zapraszamy do dyskusji na tematy zdrowia i urody na forum medycznym iLekarze.pl.

Gastrolog forum

Znajdujesz się w: iLekarze.pl » Forum » Lekarze i specjaliści » Gastrolog » Piekący ból w prawym boku od łopatki w dół Forum
» Odpowiedz

Lekarze i specjaliści » Gastrolog (726)

Witaj na forum gastrologicznym!

Na poniższym forum znajdziesz porady i informacje forumowiczów na tematy gastrologiczne - układu pokarmowego. Uzyskasz informacje na temat schorzeń przełyku, żołądka, jelita, odbytu, gruczołów trawiennych, wątroby, trzustki, itd. Zadawaj pytania i szukaj odpowiedzi u gastrologa. Zapraszamy do korzystania z forum!

Autor
Wypowiedź

jans8s (2)

Offline

2018-08-03 06:36

Piekący ból w prawym boku od łopatki w dół

Witam mam 36 lat i jakiies 3 lemu temu zatrulem się grzybami nie byłem u lekarza bo zatrucie nie było powazne to znaczy tak mi się wydawało miałem wymioty silny bol brzucha mocno mnie bolała wątroba tak że nie mogłem się ruszyć objawy po kilku godzinach ustąpiły a ja myślałem że wszystko jest ok lecz od pewnego czasu cały czas dokucza mi pieczenie w prawym boku od łopatki w dół do tego mam uczucie takiej jak by pełności po prawej stronie byłem nawet u lekarza w Niemczech zrobiłem wynik badań krwi ale on stwierdził że wszystko jest w niby porządku poniżej zamieszczam wyniki jak by ktoś mógł spojrzeć i napisać czy jest wszystko dobrze ewentualnie jakie jeszcze badania trzeba wykonać by się upewnić że jest ok dodam że dość intensywnie nadużywam alkoholu i innych używek
» Link do posta » Zgłoś do moderacji

jans8s (2)

Offline

2018-08-03 06:55

Zamieszczam wynik badań może ktoś zetknie na wyniki dotyczące wątroby i napisze czy wszystko jest ok

Oznaczenie wartości standardowe 13.07.18 155 5,8 - 200 3,4-7 3,7-10,1 6,1 4,1-5,7 5,2 13,1-16,815.2 cholesterolu moczowego erytrocyty leukocyty MCV hemoglobiny 81- (AV ery t.). 99 84 MCH (HBE) glukozy w surowicy krwi płytek sodu kreatyniny 74-106 62 gamma GT 37oC 7 17 podstawową TSH LIA 27-34 150-361221 30 133-146 141 0,7-1,2 1,2 0,3-4, 2 25,1 2,5 CRP, GOT mocznik wysokiej potasu (ASAT) 3,6-5,5 4,9 17-49 30 50 50 1,1 24 27 0,7 GPT (ALT), bilirubina całkowita spadek hematokrytu MCHC data spadek w wieku od 0,38 do 0,49 0:43 32-36 35 10 36,1 13.07.2018 GFR (CKD-PE) 70-162 77
» Link do posta » Zgłoś do moderacji

» Odpowiedz

Lekarze i specjaliści » Gastrolog (726)

W serwisie: Ogłoszenia medyczne | Porady medyczne | Forum medyczne
Placówki zdrowia: Warszawa | Kraków | Wrocław | Poznań | Białystok | Łódź | Katowice | Gdańsk | Szczecin
iLekarze.pl: Komunikaty | Reklama w serwisie | Zostań redaktorem | Patronat medialny | Współpraca | Dla prasy i mediów | Napisz do nas
Nasze fora: Lekarz rodzinny | Alergolog Forum | Dermatolog Forum | Dietetyk Forum | Ginekolog Forum | Laryngolog Forum | Neurolog Forum | Psychiatra Forum | Psycholog Forum | Seksuolog Forum | Forum Stomatolog | Forum Urolog | Forum Okulista

Treści prezentowane w serwisie iLekarze.pl mają jedynie charakter edukacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić wizyty u lekarza.

© Copyright by iLekarze.pl, 2007-2019

Content