co mi jest forum - Homeopata - Forum medyczne

Dziś jest:Niedziela, 19 listopada 2017, Imieniny: Elżbiety, Seweryna

Witaj na - forum medyczne portalu iLekarze.pl.

Możesz tu poszukać porady lekarza, m.in. laryngologa, ginegkologa, stomatologa, neurologa, bądź innego specjalisty, porozmawiać o chorobach, lekach, zdrowiu, znaleźdź odpowiednią dietę. Zapraszamy do dyskusji na tematy zdrowia i urody na forum medycznym iLekarze.pl.

Homeopata forum

Znajdujesz się w: iLekarze.pl » Forum » Lekarze i specjaliści » Homeopata » co mi jest Forum
» Odpowiedz

Lekarze i specjaliści » Homeopata (13)

Witaj na forum homeopatycznym!

Na poniższym forum znajdziesz porady i informacje forumowiczów na tematy związane z homeopatyczną. Uzyskasz informacje na temat leków homeopatycznych, dawkowanie leków homeopatycznych, stosowanie, konsultacja itp. Zadawaj pytania i szukaj odpowiedzi u homeopaty. Zapraszamy do korzystania z forum!

Autor
Wypowiedź

IISSABELL94 (7)

Offline

2015-11-23 16:18

co mi jest

Witam, w marcu ubiegłego roku zaczęło mnie po prawej stronie bolec w okolicy między mostkiem a barkiem, wyczuwałam dwie gule które mnie bolą, następnie zaczęła mi drętwieć ręka po prawej stronie, pózniej zaczeły sie goraczki i bole kostno-stawowe, powioekszajace sie i bolace wezly chlonne, brak siły, schudniecie.
Diagnostyka:
z badan gdzie wyszło coś nieprawidłowo wynika:
echogenicznosc miąszu tarczycy; niejednorodna
ana1 dodatnie
anty ccp 1,74 ru/ml
ana 2 ujemne
eo 003 norma 0.05-0,4 L
mono 10,3 norma 4-8 H
baso 0.5 norma 2-4 L
hct 37,1 norma 42-50 L
PDW 18,2 norma 9,8-16,1 H
MPV 12,5 NORMA 9-12 H
RET 0,024 NORMA 0,025-0-08 L
biochemia: tibc 81,1 norma 40,8-76,6 H
bilirubina calkowita 23,67 norma 0,0-21,0 H
mocznik 2,6 norma 2,76-8,07 L
ALFA 2 GLOBULINYB12,6 NORMA 7-11 H
GAMMA GLOBULINY 17,6 NORMA 9-16 H
bilirubina bezposrednia 6,74 norma 0-5 H
BILIRUBINA CAŁK 31,9 NOR,MA 0-21 H
GRANULOCYTY KWASOCHLONNE 1 NORMA 2-4 L
GRANULOCYTY ZASADOCHLONNE 3 NORMA 0-1 H
BAZOFILE 0.02 NORMA 0,1-0,5 L
EOZYNOFILE 0,3 NORM 1-5 l
ft3, ft4, tsh, crp w normie
USG BRZUCHA W NORMIE, PIERSI TEZ


TK KOSCI- tk zeber po str prawej: widoczne nazderki w ms. połączenia trzonu i rękojeści mostka oraz niewielkie zwapnienie w przyleganiu do tylniej powierzchni rekojesci po str lewj, fragmentacja wyrostka poprzecznego prawego kregu L1, w przyleganiu do tylniej sciany aorty wystepujace tuz powyzej opuszki widoczne ognisko wym 26x18mm najpewniej zachylek osierdzia- do rozwazenia echo
ECHO SERCA- w worku osierdziowym przed komora prawa niewielka ilosc płynu srednio z proj podmostkowej i przymostkowej po ok 5mm w rozkurczu.

Koło lipca to się uspokoiło, a teraz od nowa bóle w klatce piersciowej tych guzkow, bole wezłow chlonnych, bole kosci staowo, goraczka, brak sił.
» Link do posta » Zgłoś do moderacji

pannawykleta (16)

Offline

2016-03-04 11:38

idz do lekaarza, po co zwlekać i żyć w niepewności
» Link do posta » Zgłoś do moderacji

» Odpowiedz

Lekarze i specjaliści » Homeopata (13)

W serwisie: Ogłoszenia medyczne | Porady medyczne | Forum medyczne
Placówki zdrowia: Warszawa | Kraków | Wrocław | Poznań | Białystok | Łódź | Katowice | Gdańsk | Szczecin
iLekarze.pl: Komunikaty | Reklama w serwisie | Zostań redaktorem | Patronat medialny | Współpraca | Dla prasy i mediów | Napisz do nas
Nasze fora: Lekarz rodzinny | Alergolog Forum | Dermatolog Forum | Dietetyk Forum | Ginekolog Forum | Laryngolog Forum | Neurolog Forum | Psychiatra Forum | Psycholog Forum | Seksuolog Forum | Forum Stomatolog | Forum Urolog | Forum Okulista

Treści prezentowane w serwisie iLekarze.pl mają jedynie charakter edukacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić wizyty u lekarza.

© Copyright by iLekarze.pl, 2007-2017

Content