Lekarz Rodzinny forum - Forum medyczne

Dziś jest:Wtorek, 16 stycznia 2018, Imieniny: Marcelego, Włodzimierza

Witaj na - forum medyczne portalu iLekarze.pl.

Możesz tu poszukać porady lekarza, m.in. laryngologa, ginegkologa, stomatologa, neurologa, bądź innego specjalisty, porozmawiać o chorobach, lekach, zdrowiu, znaleźdź odpowiednią dietę. Zapraszamy do dyskusji na tematy zdrowia i urody na forum medycznym iLekarze.pl.

Lekarz Rodzinny forum

Znajdujesz się w: iLekarze.pl » Forum » Lekarze i specjaliści » Lekarz Rodzinny forum
» Nowy temat

Lekarze i specjaliści » Lekarz Rodzinny (1635)

Witaj na forum lekarza rodzinnego!

Na poniższym forum znajdziesz informacje i porady forumowiczów na temat popularnych chorób i dolegliwości. Informacje, które obejmują m.in. leczenia podstawowego i pierwszego kontaktu, bólu, infekcji, ciśnienia, diagnoza, badań, itp.- zadawaj pytania, szukaj odpowiedzi! Możesz zadać pytanie również z innych popularnych tematów jak interpretacja wyników badań, kaszel czy gorączka. Zapraszamy do korzystania z forum!

Temat
Odp.
Założył
Ostatni post
26/27luty 2012rok kamera wszcepiona mi w oko-PROŚBA O USUNIĘCIE
PILNIE POSZUKUJE CHIRURGÓW, KTÓRZY WSZCZEPILI MI w nocy 26/27dnia 02.2012roku...
0 gentleman24 gentleman24
2015-05-15 17:03
proszę o interpretacje wyniku morfologii
RBC 4.32 (3.8-5.8) HGB 12.4 (12-15) HTC 37.5 (36-45) MCV 86.8 (78-93...
1 anka 1981 nowy12
2015-05-05 12:42
Zdrowie Polek i Polaków - Nietrzymanie moczu
Debata Zdrowie Polek i Polaków według MedicalGuidelines - Nietrzymanie...
1 marta.olechowska nowy12
2015-05-05 12:34
Zle wyniki krwi bardzo proszę o interpretacje
Witam od jakiegos czasu mam złe samopoczucie.Szybkie zmęczenie,ogólne...
1 pitek nowy12
2015-04-29 12:09
Wygraj darmową wejściówkę na I Warszawskie Seminarium UroRadioOnkologii
Co zrobić aby otrzymać nagrodę? Wystarczy do dnia 27 kwietnia przysłać do...
0 marta.olechowska marta.olechowska
2015-04-23 14:36
Drżenie i blokujące się palce u rąk
Witam, Mam 24 lata i zauważyłam, że od jakiegoś czasu drżą mi dłonie....
6 Yuuri26 manolisa
2015-04-11 20:14
czy to jest bezpieczne?
Mój lekarz rodzinny przepisał mojej córce lek na zapalenie oskrzeli, który...
1 Aneta 132026 nowy12
2015-04-11 17:46
Nie istnieję? Brak energii, głód, apatia.
Witam, od pewnego czasu leczę się z objawów depresyjnych na tle...
1 Pasazer nowy12
2015-04-11 17:36
Bol w podbrzuszu, krzyzu, nasilajacy sie przy dotyku
Witam. Od 1.5 miesiaca z kilkuniowmymi przerwami boli mnie podbrzusze,...
0 Nalia28 Nalia28
2015-04-08 13:39
Intepretacja wyników.
Witam!!! Od sierpnia czuję dziwny posmak i mam wysuszone usta .Zrobiłam...
1 guska25 nowy12
2015-04-05 12:35
Badanie krwi
Witam, Mam 19 lat.Regularnie oddawałam krew. Po pewnym czasie musiałam...
1 Adaa. nowy12
2015-04-01 11:48
Zawroty glowy przy biegunce
Witam. od wczesnego ranka bolal mnie brzuch i mialam biegunke,ktora przeszla...
1 syla2328 nowy12
2015-03-25 12:58
Paląca skóra - pomocy !
Problem jest ze skórą na ciele - silnym pieczeniem, wręcz parzeniem skóry...
2 efari20 efari20
2015-03-23 18:40
Antybiotyk nie działa.
Piszę tutaj ponieważ muszę iść w najbliższy poniedziałek do pracy ale w...
1 mniuuum nowy12
2015-03-14 14:21
Całkowity brak apetytu
Witam, Od dwóch miesięcy mam problem z mamą. od nowego roku zaczęła...
1 Greta872 nowy12
2015-03-10 11:42
RTG płuc interpretacja
Moj dziadek 80 lat od jakis 3 miesiecy (może nawet troche dłużej) ma...
1 anettam nowy12
2015-03-09 12:05
Co mi dolega?
Witam ! mam powazny problem,a lekarze ode mnie nie znają sie na niczym...
3 lexi11 nowy12
2015-03-09 11:27
Poroblemy ze snem ?
Witam, Mam 23 lata. Od kilku lat mam dziwne problemy ? Chyba ze snem ? W...
1 asdek nowy12
2015-03-07 11:53
przewlekłe zmęczenie
witam, od jakiegos czasu ( wlasciwie juz rok ) odczuwam wieczne zmeczenie, (...
1 lukaszb18020 nowy12
2015-03-07 11:30
I Warszawskie Seminarium UroRadioOnkologii
I Warszawskie Seminarium UroRadioOnkologii - Rak Stercza 22 maja 2015 r.,...
0 marta.olechowska marta.olechowska
2015-03-05 13:19

» Nowy temat

Lekarze i specjaliści » Lekarz Rodzinny (1635)

W serwisie: Ogłoszenia medyczne | Porady medyczne | Forum medyczne
Placówki zdrowia: Warszawa | Kraków | Wrocław | Poznań | Białystok | Łódź | Katowice | Gdańsk | Szczecin
iLekarze.pl: Komunikaty | Reklama w serwisie | Zostań redaktorem | Patronat medialny | Współpraca | Dla prasy i mediów | Napisz do nas
Nasze fora: Lekarz rodzinny | Alergolog Forum | Dermatolog Forum | Dietetyk Forum | Ginekolog Forum | Laryngolog Forum | Neurolog Forum | Psychiatra Forum | Psycholog Forum | Seksuolog Forum | Forum Stomatolog | Forum Urolog | Forum Okulista

Treści prezentowane w serwisie iLekarze.pl mają jedynie charakter edukacyjny i w żadnym wypadku nie mogą zastąpić wizyty u lekarza.

© Copyright by iLekarze.pl, 2007-2018

Content